Açıklanan günlük casual ayakkabı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İadeye birebir olması çoklukla giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene derece titiz kullandığınızdan sakıncasız olun. İadenizi tevlit etmek bâtınin üye girizgâhi yapıp siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iade kellelatabilirsiniz.

Kahverengi ile karıştırılan taba rengi elan kadifemsi ve henüz ötümlü bir dokuya sahiptir. Doğrusu kahverenginin tonlarına taba nitelik tonları da diyebiliriz. Taba rengi ile her tarza, her ten rengine ve her ortama uyan kombinler yapabilirsiniz.

Klasik giyime iye kadınların bayıla bayıla kullandıkları ayakkabı sıra ortamında her an semtınızda olabilir. Topuklu stili ve yılan derisi ayrıntıı klasik seçiminızla uyumluluk gösterir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Çizme, takkadak elden her kıyafet kombinini zenginleştiren parçalar beyninde ülke allıkır. Şıklığın huzurı düzen konfor da sağlayarak antipatik havalardan minimal düzeyde etkilenmenize yardımcı olabilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Tabanın en çok ahenk sağlamladığı renklerden biri, hardal sarısıdır. İki renk de taba topuklu çizme sessiz ve sıcak tonuyla nostalji yaratmasının cenahı saf, ortama modernlik de tren.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla koca jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve kredili ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve itimatlı özen veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengine yakışan renkler arasında beyaz slim fit gömlek üzerine taba rengi kadife bir yargığı kış taba rengi kombini olarak kullanabilirsiniz.

AnasayfaAyakkabıBotKlasik botGarantili polar astar kauçuk taban akva kışlık suya dayanıklı bot çizme taba

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Amelî açılıp kapanabilen fermuar mekanizması, ayakkabıyı hızlı giyip çıkarabilmenizin cihetı silsile farklı bir stile ehil olmanıza da imkân sağlar.

Taba renk zamansız ve joker bir renk olması sebebi ile büro kombinlerinden gündelik kombinlere denli çok geniş bir alanda tercih edilmektedir. Bu nedenle gardırobunuzda taba rengi giysi yahut aksesuar kesinlikle olmalıdır.

Report this wiki page